Els 2000 de Malniu

Ruta d'alta muntanya a La Cerdanya

Reglament de la ruta “Els 2000 de Malniu”

1. “Els 2000 de Malniu” és una ruta d’alta muntanya no competitiva que es realitza en autonomia. És una ruta oberta a tothom que respecti l’itinerari, l’entorn i el present reglament.

2. La sortida i arribada són al refugi de Malniu on es disposa de servei de dutxes.

3. És obligatori disposar d’assegurança (FEEC/FEDME) per a la realització de la ruta. En cas de no tenir-la cal contractar assegurança/dia en fer la inscripció.

4. La inscripció a la ruta es fa al mateix refugi a un preu de 15€ (llicència FEEC/FEDME) o 20€ (sense llicència FEEC/FEDME) i dóna dret a rebre el pack de benvinguda.

5. El participant es compromet a realitzar la ruta amb el material de seguretat necessari per a la progressió en el medi natural d’alta muntanya.

6. El participant declara disposar dels coneixements i experiència per a la realització de la ruta així com d’assegurança per a la realització de la mateixa.

7. El participant renuncia a qualsevol acció legal que pugui derivar-se de la participació en la ruta. L’Organització no es fa responsable de les lesions, accidents o mort que puguin patir els participants. L’Organització declina tota responsabilitat quant als diferents perjudicis que la participació en l’esdeveniment pugui ocasionar als participants.

8. El participant autoritza els organitzadors de la ruta a l’enregistrament de la seva participació en la mateixa mitjançant fotografies, pel•lícules, TV, ràdio, vídeo o qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que es consideri oportú exercitar, sense que tingui dret a percebre cap compensació econòmica.

9. Les dades personals dels inscrits seran incorporades a un fitxer propietat de Guies de Meranges SL amb la finalitat de cursar la inscripció i enviar publicitat dels esdeveniments.

10. En el cas que l’usuari consideri oportú exercitar els drets que l’assisteixen, en concret els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició al tractament de les seves dades, pot contactar amb el responsable del fitxer a la següent adreça electrònica: info@2000malniu.cat

11. El participant, pel sol fet d’inscriure’s en aquesta ruta, accepta aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament regulat, serà decidit per la Comissió Organitzadora.

Contacta amb 2000malniu

15 + 14 =

Amb la col·laboració de: